button_trans
button_trans
button_trans
button_trans
button_trans
button_trans
button_trans
button_trans
     
   
 

EEN INDRUK VAN DE MOGELIJKHEDEN

ADVIES
Heeft u onderwerpen die u graag zou willen behandelen, maar geen idee hoe? Of heeft u zelf een project waar u maar niet mee verder komt?  Ik adviseer als het gaat over visievorming, ontwerpen van lessen/lesmateriaal en het uitvoeren van lessen/projecten.LESSENCYCLUS
Soms is één les niet genoeg om leerlingen iets te leren, te laten begrijpen of te laten ervaren. Dan is een goed doordachte lessencyclus de oplossing. Ik kan met u meedenken in het maken van een lessencyclus, maar kan ook voor u een kant en klaar pakket maken die u zelf uit kunt voeren. Of u kunt nog een stap verder gaan en laat het uitvoeren wat weer nieuwe theatrale mogelijkheden biedt.WORKSHOPS/KENNISMAKING THEATER
Theater is een groot woord en dat kun je niet in één workshop bespreken, maar je kunt wel even diep ingaan op één aspect van het theater voor de juiste beeldvorming, inzicht en/of kennis. 
Voor alle onderwerpen kunnen er workshops ontworpen en uitgevoerd worden, bijvoorbeeld over:
- wat er komt kijken bij het maken van theater 
- hoe het is om toneel te spelen 
- de geschiedenis van het theater
- de soorten theater van nuTHEATERDAG (DEEL)
Ik heb veel ervaring met het opzetten van theaterdagen waarin er workshops gegeven worden in verschillende disciplines. Uw leerlingen kunnen op een dag meerdere workshops volgens of ze werken in één discipline naar een eindpresentatie toe.
Voorbeelden van deze disciplines zijn: 
teksttheater, improvisatietheater, theatersport, mime, dans, vormgeving, scriptschrijven en geluidsontwerp.ACTEREN
Acteren lijkt soms zo makkelijk, maar er komt zoveel bij kijken om het er zo makkelijk uit te laten zien. Uw leerlingen kunnen een kennismaking krijgen met wat acteren is tot aan een echte acteertraining waarin er aan de basisvoorwaarden van toneelspelen word gewerkt.
Uiteindelijk kan dit resulteren in een korte presentatie voor bijvoorbeeld de ouders en/of medeleerlingen.THEATEREVOLUTIE
Een interactieve workshop waarin de klas meegenomen wordt naar een indruk van de ontwikkeling van het theater. Van het Griekse theater in het amfitheater tot aan het moderne theater van nu. Het klaslokaal wordt steeds heringericht tot het theater van toen en de theaterdocenten laten zien hoe er in dat theater gespeeld werd.
Deze workshop is niet alleen goed voor het besef waarom het theater nu is zoals het is en wat daar goed aan is, maar ook om eens na te denken over wat je zelf van theater zou kunnen en willen krijgen.WAAROM THEATER?
Waarom is theater zoals het nu is en wat heb je eraan? Deze workshop heeft een bijna filosofische benadering over de essentie van theater en waarom iemand daar naar toe zou moeten willen. 
Op een actieve en creatieve manier onderzoeken we met de leerlingen wat de meerwaarde van theater is voor elk individu. Want theater ís niet leuk, maar je kunt het wel leuk vinden.


PROJECTREGISTRATIE
Filmen en monteren is mijn andere liefde en daarom bied ik ook de mogelijkheid om een bijzonder evenement op uw school in beeld brengen. Of als u een promofilm van uw school wilt hebben ben ik u ook graag van dienst. In goed overleg werken we een concept uit van hoe en wat we in beeld gaan brengen.